Inhoud bewerken

Ons assortiment

Sinds 1989 bouwt Quality Nuts wereldwijd aan relaties met betrouwbare leveranciers. Door onze gedrevenheid kunnen wij een uniek assortiment bieden dat exclusief werd samengesteld voor speciaalzaken. En het blijft eenvoudig voor je klanten, want we deelden ons uitgebreid gamma op in vier overzichtelijke categorieën met elk hun eigen kleur.

QualityNuts Assortiment Natural

Natural

Natuurnoten, zaden, pitten en natuurlijke notenmengelingen worden in hun meest onbewerkte vorm verpakt. Ideaal als ingrediënten in een lekker recept of als gezond tussendoortje.

Natuurlijke notenassortiment
QualityNuts Assortiment Driedfruit

Dried fruits

Deze snoepjes van moeder natuur zijn een musthave voor een volwaardig assortiment. Verrassend in een hartige maaltijd en heerlijk gezond om een ontbijt of dessert natuurlijk te zoeten.

Gedroogde vruchten en fruit
QualityNuts Assortiment Snacking

Snacking

Heerlijke noten en notenmengelingen met hartige kruiden. Van de alombekende zoute pinda tot gevriesdroogde crunchy shiitakes: Quality Nuts biedt de ultieme klassiekers én vernieuwende innovaties

Snacking assortiment kwalitatieve (wal)noten
QualityNuts Assortiment Sweet

Sweet

Ontdek onze verfijnde smaakcombinaties van karamel en zeezout, sesam en honing of lekkers met een toets van echte Belgische chocolade. Ons zoete assortiment bevat gedrageerde en gesuikerde noten en gedroogde vruchten

Zoete dwarrels noten van Quality Nuts
Gedroogd fruit, dadels en walnoten van Quality Nuts.